Home / Sport / Victorie cu iz de eșec

Victorie cu iz de eșec

Distribuie

Echipa feminină de volei feminin CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a câștigat partida restanță din cadrul etapei a VI-a, prima din returul seriei Vest a Diviziei A2, 3-2 (25-22, 21-25, 23-25, 25-13, 15-8) pe teren propriu cu CSȘ Turda. Cu această victorie formația antrenorului Predrag Zukovic se menține pe prima poziție în clasamentul, fiind singura neînvinsă, dar această victorie poate fi echivalată cu un eșec. Mureșencele au avut nevoie de set decisiv pentru a se impune, obținând de această dată doar 2 puncte pentru victorie. Au fost conduse cu 2-1 la seturi, tot atâtea câte au pierdut în primele cinci partide, dar și acelea pe fondul unor relaxări premature. De această dată mureșencele au avut în față o echipă care s-a prezentat la joc cu un lot alcătuit din doar 8 jucătoare și au câștigat oarecum la pas primul set. Până la jumătatea lui avantajul a fost de doar 2-3 puncte, după care s-au desprins la 5. Relaxarea de la finalul setului, câștigat totuși fără emoții, și-a pus amprenta pe evoluția din cel secund. Conduse cu 3-7, mureșencele au revenit și părea că totul va reveni la normalitate, dar fluctuațiile și numeroasele greșeli personale au făcut ca echipa din Turda să-și adjudece setul. Istoria s-a repetat în al treilea act, când după 7-2 gazdele s-au văzut egalate, apoi conduse. Forcingul din finalul setului a fost ratat și turdencele obțineau un nesperat punct, cu șanse de a obține chiar 3.

Doar tresărirea de orgoliu

După un start lansat în setul 4, cu 6-0 pe serviciul Iarinei Axinte, oaspetele au obținut și ele 4 puncte consecutive și se întrevedea un final cu o surpriză de și mai mari proporții. Timpii de odihnă ceruți de tehnicianul mureșencelor au avut din acel moment doar scopul de a întrerupe seriile negative ale echipei sale. Acesta a lăsat în  continuare ca echipa să trateze partida mai degrabă pentru a-și apăra onoarea, statutul de favorită. Având ca principală adversară fosta coechipieră Carmen Arniceru, au reușit să o blocheze pe aceasta, s-au desprins de această dată clar, trimițând jocul în set decisiv. În acesta se pare că și resursele clujencelor s-au epuizat și „medicinistele”, trezite din „anestezie”, au obținut punctul acordat învingătoarei. De remarcat este greu de a remarca pe vreuna dintre componentele echipei învingătoare. A fost probbail cel mai slab joc prestat de formația mureșeană în ultimii ani. Sextetul care s-a aflat în cea mai mare a timpului pe teren le-a avut în componență pe următoarele: Florina Morariu, Raisa Ioan, Denisa Ionescu, Diana Vereș, Iarina Axinte, Karina Morariu, cu Alexandra Boreadean libero.

În acest an CSU Medicina CNUE mai are de susținut sâmbătă partida de la Timișoara, cu CSU Politehnica, o altă echipă care a câștigat la Târgu Mureș un set, și va încheia anul pe teren propriu, în 14 decembrie, cu CSM Sighetu Marmației.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.