O nouă destinație exotică de pe Aeroportul ”Transilvania”! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1989 Vizualizări

O nouă destinație exotică de pe Aeroportul ”Transilvania”!

Biroul de presă al Aeroportului Internaţional ”Transilvania” Târgu-Mureş a anunțat că marţi, 10 decembrie, de la ora 09.45, în terminalul de plecări internaţionale, va avea loc un momentul artistic organizat sub forma unui flash-mob de Filarmonica de Stat Târgu-Mureș.

În aceeași zi, de la ora 10.30, în Terminalul Non-Schengen va avea loc o conferinţă de presă organizată de tour-operatorul Amara Tour.

”Scopul conferinţei este anunţarea lansării de către Amara Tour şi promovarea cursei charter Târgu-Mureș – Hurghada pentru sezonul estival 2020”, se menționează într-un comunicat de presă.

Conform Wikipedia, Hurghada este un fost sat pescăresc de pe țărmul Mării Roșii din Egipt. El a devenit din anii 1980 un centru turistic important din Egipt, care are în prezent 60.000 de locuitori. Plajele de nisip de la Marea Roșie au fost vizitate în anul 2004 de circa 1 milion de turiști, din care cei mai mulți erau veniți din Germania, Anglia, Rusia și fostele republici sovietice. Azi, Hurghada se prezintă ca un șirag de hoteluri cu o arhitectonică orientală, terminate sau în construcție înșirate de-a lungul litoralului Mării Roșii. În apropierea orașului se află un aeroport internațional, iar așezarea El-Guna situată pe malul unei lagune a fost construită exclusiv în scop turistic. Totodată, mai există asemenea lagune pe o lungime de 22 de kilometri.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE