Share

Home / Invatamant / Concurs științific cu participare internațională la UMFST

Concurs științific cu participare internațională la UMFST

Cercul de Drept Administrativ și Constituțional ”Tudor Drăganu” din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” Târgu-Mureș, Facultatea de Economie și Drept, organizează Concursul Internațional Științific ”Tudor Drăganu”, vineri, 13 decembrie, în incinta Facultății de Economie și Drept, aula ”Tudor Drăganu” (C35).

Potrivit informațiile transmise de organizatori, scopul concursului este dezvoltarea personală a studenților prin tema de anul acesta ”Perspectives of public law in the third millenium”.

”Ediția XVI-a de anul acesta aduce studenți și din ale țări cum ar fi: Ungaria și Italia, dar să nu uităm de țara noastră minunată, căci prezența la acest concurs este în număr foarte mare, venind studenți din București, Timișoara și Cluj și nu în ultimul rând studenți de la facultatea noastră cu o pregătire excelentă sub coordonarea profesorilor de la drept”, precizează organizatorii.

Concursul va avea un juriu format din avocați și juriști care vor desemna cel mai bun student, iar premiile vor fi pe măsură. Studenții își vor prezenta cronologic lucrările în limba engleză sau franceză.

Andreea GONDOR

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PROIECT. Sisteme de iluminat inteligente pentru 30 de treceri de pietoni din Târgu-Mureș

Aleșii locali ai municipiului Târgu-Mureș sunt invitați joi, 30 ianuarie, într-o ședință ordinară de lucru, …

Share
Share