Home / Sport / Dublă ratată de mureșeni

Dublă ratată de mureșeni

Distribuie

Echipa masculină de baschet CSM Târgu Mureș a suferit un dublu eșec în partidele susținute la sfârșitul săptămânii în cadrul etapelor 8 și 9 din cadrul Ligii I. Mureșenii au făcut un tur de forță dealtfel, cu două partide susținut la 24 de ore distanță, un tur de forță ratat însă, deși în a doua partidă se anunțau drept favoriți. Cele două partide au fost dealtfel inversate, primul joc, în deplasare la la CSU 2 Sibiu fiind un joc din cadrul etapei cu numărul 9. Cum era de așteptat, sibienii s-au impus, dar după rezultatele obținute de cele două până la acest joc, ambele având doar câte două victorii, era de așteptat ca scorul să fie mai strâns. Nu a fost însă așa, gazdele s-au impus cu 89-48, un scor care scoate în evidență neputința unei echipe care se bazează în special pe evoluția unui singur jucător.

După acest eșec usturător, era de așteptată o mobilizare în jocul de a doua zi, pe teren propriu cu ultima clasată, CS Universitar Ploiești. Prahovenii au profitat de o nouă evoluție modestă a echipe mureșene și au obținut prima victorie a sezonului, după un joc modest, reflectat și de rezultatul final: 56-58.

Cu cele două jocuri mureșenii au încheiat turul și în clasamentul real ocupă locul 8 din 10 (nu s-au disputat toate partidele) și vor debuta în retur cu un joc mai mult decât dificil pe teren propriu. Acesta va avea loc miercuri, 11 decembrie, de la ora 17.00, la Târgu Mureș, iar adversara este Universitatea Cluj, ocupanta locului 5. Partida cu clujenii este programată în devans, fiind a doua a returului. Cea din etapa a X-a, ultima din acest an o vor susține în deplasare la ocupanta locului secund, Agronomia București, duminică, 15 decembrie.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.