Patru mureșeni, tâlhăriți de telefoane și bani! Suspecții, arestați de Poliție! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6024 Vizualizări

Patru mureșeni, tâlhăriți de telefoane și bani! Suspecții, arestați de Poliție!

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au identificat patru tineri, bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de tâlhărie calificată. Cei în cauză au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.
Din cercetările efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş a reieşit faptul că în perioada 7-28 noiembrie, patru persoane vătămate, în timp ce se aflau pe stradă, pe raza municipiului Târgu Mureş, ar fi fost deposedate de către mai mulţi tineri, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, de bunuri deţinute asupra lor, respectiv sume de bani şi telefoane mobile.
”În urma activităţilor specifice, au fost identificaţi patru minori, cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani, toţi din Târgu-Mureş, care sunt bănuiţi de comiterea faptelor. În baza probatoriului administrat, la data de 4 decembrie, faţă de cei în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile faţă de aceştia”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
Potrivit aceleiași surse, prejudiciul total cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 3.500 de lei, ”acesta fiind recuperat parţial şi predat persoanelor vătămate”, iar ”cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE