Se caută administrator neexecutiv pentru SC Parc Industrial Mureș! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 326 Vizualizări

Se caută administrator neexecutiv pentru SC Parc Industrial Mureș!

Anunț

privind condiţiile şi  calendarul de derulare a selecţiei pentru ocuparea postului de administrator neexecutiv, membru al comitetului de audit, reprezentant al autorității tutelare, vacant în Consiliul de Administraţie al Societății Comerciale  „Parc Industrial Mureș” S. A.

Consiliul Judeţean Mureș, cu sediul în Tîrgu Mureş, Piaţa Victoriei nr. 1, judeţul Mureş, în calitate de autoritate tutelară, prin comisia de selecţie constituită prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr. 114/2019 pentru stabilirea unor măsuri în vederea asigurării managementului la S.C.„Parc Industrial Mureș” S. A.

Anunţă organizarea procedurii de selecție pentru ocuparea postului de administrator neexecutiv, membru al comitetului de audit, reprezentant al autorității tutelare, vacant în Consiliul de Administraţie al Societății Comerciale  „Parc Industrial Mureș” S. A.

Selecţia se organizează în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 109/2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare şi ale Hotărârii Guvernului nr.722/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a unor prevederi din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, la sediul autorităţii publice tutelare.

Relaţii suplimentare cu privire la termenul limită de depunere a candidaturilor, calendarul de derulare a procedurii de selecţie, condiţii de selecţie şi alte informaţii pot fi obţinute de pe site-ul Consiliului Judeţean Mureş – www.cjmures.ro, secţiunea „Anunţuri” precum şi pe site-ul Societății Comerciale  „Parc Industrial Mureș” S.A. www.industrial-park.ro

p.Președinte,                                                                                   Secretar general,

Szasz Zoltan Tibor                                                                         Paul Cosma

Administrator public

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE