Home / Invatamant / Bursa ELSA Târgu-Mureș, oferită de Baroul Mureș unei studente

Bursa ELSA Târgu-Mureș, oferită de Baroul Mureș unei studente

Reprezentanții The European Law Students Association (ELSA) Târgu-Mureș au anunțat joi, 12 decembrie, numele beneficiarului bursei ELSA Târgu-Mureș, acordată în parteneriat cu Baroul Mureș.

”Ținând cont de parteneriatul dintre ELSA Târgu Mureș și Baroul Mureș, dorim să vă comunicăm faptul că anul acesta bursa ELSA Târgu Mureș se acordă ELSAc-ei noastre Cătană Carmen-Lucia. Considerentele pe care le-am avut în vedere în privința selecției, au fost performanțele școlare obținute în anul universitar anterior și activitatea, implicarea și devotamentul de care a dat dovadă din anul 2016 și până în prezent în tot ceea ce a însemnat activitatea asociației noastre. Dorim să o felicităm și să îi mulțumim pentru toată munca depusă și să o încurajăm să rămână la fel de implicată, atât în activitățile desfășurate de ELSA Târgu Mureș, cât și în ceea ce privește activitatea academică. Totodată, ținem să mulțumim Baroului Mureș pentru finanțarea acestei burse și pentru tot ajutorul acordat asociației ELSA Târgu Mureș. Felicitări, Carmen!”, au transmis reprezentanții ELSA Târgu-Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST: Locuri disponibile la Medicină și Medicină Dentară în sesiunea Septembrie 2020

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș a …