Regulament de organizare a transportului cu taxi, în pregătire la Reghin Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 389 Vizualizări

Regulament de organizare a transportului cu taxi, în pregătire la Reghin

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările si completările ulterioare, primarul municipiului Reghin anunță publicul interesat asupra inițierii procesului de elaborare a Proiectului de Hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și efectuare a transportului în regim de taxi pe teritoriul municipiului Reghin.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Reghin, propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare cu privire la proiectul de hotărâre supus procesului de consultare publică se pot depune la Centrul de Informare a Cetăţeanului din cadrul Primăriei municipiului Reghin, se pot transmite la adresa de e-mail office@primariareghin.ro sau prin fax la numărul 0265-512.542, până la data de 6 ianuarie 2020, iar materialele transmise vor purta mențiunea „Recomandare la Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și efectuare a transportului în regim de taxi pe teritoriul municipiului Reghin”.

”Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menționat, supus consultării publice, vor specifica articolul sau articolele din proiect la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului. Materialele informative se pot studia la avizierul Primăriei mun. Reghin şi pe site-ul www.primariareghin.ro”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE