Home / Reghin / IMPORTANT! Aquaserv sistează apa în Reghin și în 11 comune!

IMPORTANT! Aquaserv sistează apa în Reghin și în 11 comune!

Compania SC Compania Aquaserv SA – Sucursala Reghin informează că marți, 17 decembrie, între orele 10.00 – 15.00, este programată efectuarea unor lucrări de reparație, în regim de urgență, la instalația de alimentare cu energie electrică a Uzinei de apă Reghin.

Din această cauză, în data de 17 decembrie, între orele 10.00 – 15.00, se va sista furnizarea apei potabile în următoarele zone: Reghin, Solovăstru, Ideciu de Jos, Suseni, Batoș, Lunca, Breaza, Fărăgău, Voivodeni, Gornești, Petelea, Beica de Jos.

”Excepție fac consumatorii din Reghin alimentați cu apă potabilă din rezervoarele de înmagazinare de pe strada Spitalului – Pădurea Rotundă. În intervalul orar 15.00 – 20.00 se va relua alimentarea cu apă potabilă treptat, concomitent cu spălarea rețelelor de transport şi distribuție apă potabilă. Comunele alimentate din sistemul Reghin se vor asigura că au suficiente rezerve de apă potabilă pentru intervalul orar 10.00 – 20.00. Atragem atenţia consumatorilor că la repunerea în funcţiune a reţelei, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare, atât pe zonele afectate de întrerupere cât şi pe cele învecinate cu acestea. Această apă se poate folosi în scopuri menajere. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!”, au transmis reprezentanții SC Compania Aquaserv SA, prin intermediul unui comunicat.

(Redacția)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ: Târgu Mureș – Bătălia electorală, faza pe outdoor

Echipele de campanie ale candidaților la alegerile locale care vor avea loc în data de …