Superenduro – nouă disciplină sportivă introdusă în România! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 291 Vizualizări

Superenduro – nouă disciplină sportivă introdusă în România!

Multiplul campion naţional la viteză, endurocros şi motocros, Florian Pop, a declarat, pentru Agerpres, că începând de anul viitor în România va fi introdusă o nouă disciplină sportivă, superenduro, în care motocicliştii îşi demonstrează măiestria într-un loc amenajat sub formă de arenă.
„Anul viitor încercăm să introducem în România o nouă ramură sportivă legată de motociclism, se numeşte superenduro. E o ramură sportivă foarte atractivă pentru că toată competiţia se desfăşoară pe o arie restrânsă, publicul are acces la tot ce se întâmplă pe acea arenă. Sper să atragem cât mai mulţi sportivi în această ramură sportivă şi cât mai mulţi spectatori. Intenţionăm să facem un campionat cu mai multe etape organizate în trei locaţii, una dintre acestea va fi în apropiere de Târgu Mureş. E o combinaţie între enduro şi motocros, sunt şi sărituri, treceri peste buşteni, peste anumite obstacole, specifice enduro. Cu siguranţă sunt pasionaţi în România pentru acest sport, avem acum doi sportivi din România care au fost la un Campionat Mondial şi vrem să atragem cât mai mulţi”, a declarat Florian Pop.
Motociclistul Florian Pop, unul dintre promotorii acestei noi discipline în România, deţine peste 20 de titluri naţionale, dintre care cinci titluri la viteză, un titlu la endurocros şi restul la motocros.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE