Târg caritabil de iarnă pentru copii din centrele de plasament Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 137 Vizualizări

Târg caritabil de iarnă pentru copii din centrele de plasament

Asociația ”Ajungem Mari” Mureș împreună cu J’ai Bistrot Târgu-Mureș organizează încă o ediție a târgului caritabil de iarnă sub denuirea ”Dăruim și Ajungem Mari” pentru a le oferi copiilor din centrele de plasament bucuria unei excursii.

Așadar, duminică, 22 decembrie, între orele 12.00 – 19.00, târgumureșenii sunt invitați la ”J’ai Bistrot”, Piața Mărășești nr. 6 – Târgu-Mureș, să se bucure de produsele hand-made pregătite special pentru această ocazie. Cei interesați vor avea șansa să achiziționeze produse, decorațiuni și bijuterii exclusitv hand-made iar fiecare achiziție se va transforma într-o donație care va ajuta copii din centrele de plasament din Mureș să meargă într-o excursie.

Organizatorii precizează că ”ne dorim să strângem fondurile necesare pentru a putea organiza anul viitor excursii pentru cât mai mulți copii din centre de plasament, vom merge la munte, în drumeţii, la muzee și parcuri de aventură unde toți copiii vor fi însoțiți de voluntari-prieteni care îi vor încuraja să se bucure de fiecare clipă”.

Intrarea este liberă iar organizatorii menționează și faptul că se pot aduce jucării și jocuri educative, hărți și enciclopedii interactive atâta timp cât sunt în stare bună.

Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE