Home / Recomadări zi de zi / Delegație din Republica Populară Chineză la Sighișoara

Delegație din Republica Populară Chineză la Sighișoara

Primarul municipiului Sighișoara, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, a primit, în data de 17 decembrie,  vizita unei delegații a Districtului Wujiang, Orașul Suzhou, Provincia Jiangsu, Republica Populară Chineză, formată din reprezentanți ai unei fabrici de textile și reprezentanți ai municipalității chineze.

Potrivit iformațiilor publicate pe site-ul municipiului, ”în cadrul acestei întâlniri s-au discutat aspecte legate de viitoarea înfrățire, iar primarul municipiului Sighișoara a subliniat faptul că, prin intermediul acestei colaborări, își dorește atragerea unui număr cât mai mare de investitori din Republica Populară Chineză”.

De asemenea, a fost semnat un Memorandum privind stabilirea relațiilor de înfrățire între municipiul Sighișoara, România și Districtul Wujiang, Orașul Suzhou, Provincia Jiangsu, Republica Populară Chineză. Prin intermediul acestei relații de prietenie se vor pune bazele cooperării dintre cele două comunități, în domeniile economie, comerț, cultură și turism, bazate pe egalitate și beneficii comune.Andreea GONDOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PROVOCARE. Arată-le mureșenilor cum îți petreci timpul acasă!

Cotidianul Zi de Zi lansează o provocare, sperăm atractivă și plăcută, pentru locuitorii județului Mureș …