Colindați de elevii Liceului „Gh. Marinescu” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 475 Vizualizări

Colindați de elevii Liceului „Gh. Marinescu”

În această perioadă cele mai plăcute zile pot fi considerate cele în care diverse instituții sunt vizitate de grupuri de colindători. Redacția Zi de zi a avut ca primi vizitatori în acest an un grup de elevi ai Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu” din Târgu Mureș, cunoscut și ca Liceul Sanitar. Vestirea nașterii Mântuitorului din partea acestora a venit pentru a însenina fețele tuturor după un an cu împliniri sau dezamăgiri. Vocile calde ale componenților grupului condus de profesoara Andreea Crăciun au fost în ton cu vremea de afară, cu soare și temperaturi mult peste mediile obișnuite în această perioadă. După câteva colinde tradiționale, acompaniate de doi chitariști, solista grupului alcătuit din elevii claselor a IX-a, a X-a și a XI-a a interpretat la final binecunoscurul colind „Florile dalbe”, încheiat cu „și la anul vom veni, numai dacă ni-ți pofti”.

Alcătuit în premieră, grupul se dorește a continua această tradiție. „Am format acest grup special pentru perioada sărbătorilor, dar ne dorim să continuăm cu ei și la alte activități. Sunt copii sufletiști, deschiși pentru asemenea activități, unii dintre ei urmează și cursuri de chitară la Palatul Copiilor și cu această ocazie a fost nevoie să facem chiar o selecție, deoarece din grup fac parte mai mulți”, ne-a dezvăluit Andreea Crăciun.

Din grupul care ne-a vizitat au făcut parte: Andreea Cătinean, Rareș Fântână, Eduard Moldovan, Loredana Mariș, Adina Țombrea, Sergiu Galiț, Ioana Pop, Denisa Vlad, Denisa Sprâncean, Alexandra Olar, Roxana Jozsa, Larisa Codrean și Tudor Scridon.

Mulțumim pentru frumosul gest, a fost un adevărat „medicament” din partea „sanitarilor”, vă așteptăm și la anul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE