Home / Administratie / Ultima ședință ordinară pentru consilierii reghineni în 2019

Ultima ședință ordinară pentru consilierii reghineni în 2019

Consilierii locali reghineni se întrunesc miercuri, 18 decembrie, ora 15 în ședință ordinară, având pe ordinea de zi 12 puncte de hotărâre și punctul ”Diverse”. Printre proiectele care urmează să fie supuse votului consilierilor se numără cel privind aprobarea prelungirii contractului de asociere dintre Municipiul Reghin și Fundația ”Fiducia” Reghin. Potrivit proiectului,  durata contractului ce urmează a fi prelungit este de 1 ani de zile (31.12.2019 – 31.12.2020). Printre prevederile contractului se numără asigurarea unei cantități de hrană de 54.0120 kilograme necesară pentru câinii fără stăpâni la nivelul  municipiului Reghin.

Consilierii vor avea de aprobat Planul local de acțiune privind incluziunea minorității rome la nivelul municipiului Reghin, pentru anul 2020. Potrivit proiectului, urmează să fie aprobată componența Grupului de Inițiativă Locală care va asigura implementarea Strategiei Guvernului României de Incliziune a cetățenilor români aparținând minorității romilor pentru perioada 2015-2020 la nivelul Municipiului Reghin.

Consilierii vor avea de aprobat  instituirea taxei speciale de salubrizare pentru anul 2020, în municipiul Reghin. Potrivit proiectului de hotărâre, taxa specială de salubrizare pentru anul 2020, pentru fiecare categorie distinctă de utilizatori, din municipiul Reghin, incluzând cota aferentă contribuțiilor legale la Fondul de Mediu  ce urmează să fie aprobată este de 9,70/pers/lună- taxa utilizatori casnici din mediul urban, respectiv 473,49/tonă – taxa utilizatori non-casnici. În cadrul ședinței de miercuri, consilierii vor aproba Organigrama și Statul de Funcții al Clubului Sportiv municipal Avântul Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primul lot din centura Târgu Mureșului, finanțat prin POIM

În cursul zilei de vineri, 20 noiembrie, primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a fost …