Home / Invatamant / FOTO: Campanie împotriva violenței domestice, la Școala Gimnazială ”Traian”

FOTO: Campanie împotriva violenței domestice, la Școala Gimnazială ”Traian”

Am încheiat recent, în data de 10 decembrie, cele 16 zile de activism împotriva violenței domestice. Cu această ocazie, elevii Școlii Gimnaziale ”Traian” din municipiul Târnăveni s-au implicat activ pentru a preveni acest fenomen. Activitatea noastră fiind de solidaritate în astfel de cazuri, învățăm cum, ce, când trebuie să intervenim. Am luptat și continuăm să luptăm pentru o societate mai înțeleaptă și un viitor fără violență!
Tema „Supraviețuitor într-o lume violentă”, propusă în cadrul comisiei CJRAE Mureș cuprinde mai multe activități în școli, aspecte care vizează profesorii din centre și cabinete de asistență psihopedagogică cu privire la pregătirea elevilor pentru o viață armonioasă și în același timp nonviolentă.
Mulțumim elevilor de la Școala Gimnazială ”Traian” pentru implicarea și efortul de care au dat dovadă, profesorilor diriginți pentru colaborare.
Stop abuz, stop violență!

Coordonator,
Prof. consilier școlar Rodica Mariana SĂLCUDEANLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiect pentru o capelă mortuară în Poienița (Livezeni)

Primăria comunei Livezeni a demarat o licitație estimată la valoarea de 199.086 lei, fără TVA, …