VIDEO: Consilierii județeni, colindați de Corul Filarmonicii Târgu-Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

VIDEO: Consilierii județeni, colindați de Corul Filarmonicii Târgu-Mureș

Corul Filarmonicii de Stat din Târgu-Mureș a încântat din nou plenul Consiliului Județean Mureș, reunit în ședință ordinară de lucru vineri, 20 decembrie.
Condus de inegalabilul dirijor Vasile Cazan, Corul Filarmonicii de Stat din Târgu-Mureș a susținut un mini-recital de colinde și de cântece specific sărbătorilor de iarnă, fiind răsplătit cu aplauze binemeritate din partea auditoriului.

”E un obiecei frumos, deja e o datină prin care Corul Filarmonicii de Stat din Târgu-Mureș, care este unitate subordonată Consiliului Județean Mureș, se prezintă la ultima ședință înainte de sărbători și creează câteva momente speciale înaintea sărbătorilor. Ne-au colindat, le mulțumim frumos pentru întreaga activitate și chiar pot să spun că au fost câteva momente speciale transmise prin acest cor, prin vocea lor deosebită și prin cântecele frumoase pe care le-au interpretat”, a afirmat Peter Ferenc (UDMR), președintele Consiliului Județean Mureș, care a urat apoi ”Sărbători fericite” tuturor mureșenilor.
Totodată, au rostit scurte discursuri de mulțumire și Ovidiu Dancu, vicepreședinte PSD al Consiliului Județean Mureș, și Mara Togănel, consilier județean din partea PNL.
”Doresc să transmit tuturor ”Sărbători fericite” și să le mulțumesc tuturor pentru colaborarea avută în anul 2019. Să ne întâlnim la fel de voioși și de sănătoși în anul 2020, cu mai multe inițiative. Sărbători fericite și La Mulți Ani!”, a transmis Ovidiu Dancu.
”Îngăduiți-mi ca și eu, la rândul meu, în numele colegilor consilieri județeni ai Partidului Național Liberal să vă transmitem gândurile noastre bune și să privim cu încredere noul an, să sperăm că ne va oferi lucruri mult mai bune. La Mulți Ani, gânduri bune, Sărbători fericite, dumneavoastră, dragi colegi, și executivului care a fost alături de noi anul acesta”, a transmis Mara Togănel.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE