Bugetul SRI, prea sărac pentru o coroană de flori în cinstea Eroilor Revoluției?! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 799 Vizualizări

Bugetul SRI, prea sărac pentru o coroană de flori în cinstea Eroilor Revoluției?!

Cei șase eroi care și-au pierdut viața în municipiul Târgu-Mureș la Revoluția din decembrie 1989 au fost comemorați sâmbătă, 21 decembrie, la Troița Eroilor Martiri din Piața Victoriei.

Unul din momentele programului comemorativ a fost cel al depunerii de coroane de flori în memoria eroilor care și-au sacrificat viața în timpul Revoluției din decembrie 1989 de la Târgu-Mureș.

Astfel, au depus coroane de flori reprezentanți ai următoarelor instituții și organizații: Parlamentul României (prin senatorul UDMR Novak Zoltan și deputatul UDMR Biro Zsolt), Instituția Prefectului – Județul Mureș, Primăria municipiului Târgu-Mureș, Consiliul Județean Mureș, Garnizoana Târgu-Mureș, Asociația ”21 Decembrie Oraș Martir Tîrgu-Mureș”, Asociația ”Identitatea Revoluției Române din Decembrie 1989 Târgu-Mureș” și Asociația ”Dreptatea Târgu-Mureș”.

Surprinzător, de pe lista instituțiilor care au avut reprezentanți la ceremonie, respectiv la depunerea de coroane de flori în cinstea eroilor din decembrie 1989, a lipsit Serviciul Român de Informații (SRI).

După cum se știe, bugetul SRI pentru anul 2019 este în cuantum de 2,4 miliarde de lei, iar în urmă cu câteva zile Consiliul Suprem de Apărare a Țării a avizat pozitiv bugetul pentru anul 2020 pentru instituțiile din domeniul apărării și ordinii publice, în cadrul căruia bugetul anual al SRI va crește cu 200 de milioane de lei.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE