FOTO: Polițiștii mureșeni l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă la copii Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 972 Vizualizări

FOTO: Polițiștii mureșeni l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă la copii

Şi în acest, în preajma sărbătorilor de iarnă, organizaţiile profesionale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, împreună cu poliţiştii mureşeni, au răspuns apelului lui Moş Crăciun şi i-au venit în ajutor pentru ca cei mici să primească darurile aşteptate.

Joi, 19 decembrie, în preajma sărbătorii de Crăciun, Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea 1 Mureş, Corpul Naţional al Poliţiştilor – Consiliul Teritorial Mureş, împreună cu poliţişti de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş, precum şi poliţişti ai Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, au vizitat Centrul de prevenire şi combatere a violenţei domestice Târgu-Mureş şi Casa de tip familial din localitatea Satul Nou, comuna Gheorghe Doja, unde au adus un zâmbet pe faţa copiilor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

”Poliţiştii au distribuit acestora cadouri, ce au constat în îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, rechizite, dulciuri şi fructe, urându-le totodată alături de un călduros ,,La mulţi ani” şi o vacanţă în siguranţă. Au primit în schimb zâmbete, îmbrățișări şi mulţumiri din partea copiilor”, au transmis reprezentanții Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

La aceeaşi dată, Moş Crăciun a ajuns şi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, încărcat cu daruri pentru copiii poliţiştilor mureşeni.

Moşul a avut ajutoare din partea Corpului Naţional al Poliţiştilor – Consiliul Teritorial Mureş, astfel încât copiii au resimţit din plin bucuria întâlnirii.

”Mai mici sau mai mari, fetiţele şi băieţeii poliţiştilor l-au colindat şi i-au recitat poezii Moşului, drept răsplată, acesta le-a oferit cadouri din tolba sa mare”, se menționează în comunicat.

Şi pentru că se apropie Crăciunul, în această perioadă din vocile unui grup de colindători format din reprezentanţi ai structurilor judeţene ale MAI, au răsunat cele mai frumoase colinde româneşti.

”Astfel, uniforme elegante ale poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş, precum şi ale  pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, au ajuns la sediile instituţiilor publice din Târgu Mureş, unde au transmis bucuria Crăciunului, au făcut să vibreze de emoţie sufletele tuturor celor prezenţi, dând totodată dovadă de unitate atât în misiunile de zi cu zi, cât şi în cadrul acestor activităţi”, se mai arată în comunicat.

(Redacția)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE