Home / Administratie / Primăria Târgu-Mureș face angajări

Primăria Târgu-Mureș face angajări

Primăria municipiului Târgu-Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcții publice de execuție la Serviciul insolvențe, contestații, baze de date din cadrul Direcției impozite și taxe locale:

  • 1 funcție de execuție – consilier juridic superior;
  • 1 funcție de execuție – consilier juridic asistent;
  • 1 funcție de execuție – inspector principal.

Concursul va avea loc la sediul instituţiei din Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în data de 21 ianuarie 2020,  ora 10.00 – proba scrisă.

Interviul se susţine în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Potrivit paginii web a Primăriei municipiului Târgu-Mureș, dosarele de înscriere la concurs se pot depune, în termen de 20 zile de la data publicării anunţului, pe pagina de internet a instituției și pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor publici, în perioada 20 decembrie 2019 – 8 ianuarie 2020 inclusiv,  şi vor conţine documentele prevăzute la articolul 49, alineatul (1) din Hotărârea Guvernului României  nr. 611/2008.

Informațiile din anunțul publicat, bibliografia stabilită și atribuțiile prevăzute în fișa postului  se afişează la sediul și pe site-ul instituției www.tirgumures.ro.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor: Târgu-Mureș, Piața Victoriei nr. 3, camera 85, telefon 0265-268.330 -interior 165, e-mail resurse@tirgumures.ro, persoană de contact Socaciu Katalin, consilier.

(redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFSTv Live: Inteligența artificială și digitalizarea informației

Emisiunea se poate urmări accesând: https://live.umfst.ro/ https://m.facebook.com/umfst https://m.youtube.com/channel/UCT15XZBMHPRCJgLGpB9mgdA 60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow …