Home / Administratie / Tarife și taxe pentru anul 2020 aprobate de Consiliul Județean Mureș

Tarife și taxe pentru anul 2020 aprobate de Consiliul Județean Mureș

Consilierii județeni au aprobat vineri, 20 decembrie, cu ocazia unei ședințe ordinare de lucru, cuantumul taxelor şi tarifelor valabine începând cu data de 1 ianuarie 2020 pentru unele activităţi care constituie venituri proprii ale bugetului judeţului Mureş şi a instituţiilor subordonate Consiliului Judeţean Mureş.

Hotărârea conține 6 anexe, după cum urmează:

Anexa 1: Taxe pentru serviciile prestate în anul 2020 de Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Mureș.

Anexa 1

Anexa 2: Tarife pentru prestările de servicii efectuate pentru persoanele fizice și juridice, pe anul 2020.

Anexa 2

Anexa 3: Taxe pentru eliberarea certificatelor de urbanism, autorizaţiilor de construire/ desfiinţare şi altor avize asemănătoare precum şi tarifelor pentru prestările de servicii efectuate pentru persoanele fizice şi juridice pe anul 2020.

Anexa 3

Anexa 4: Tarife pentru emiterea de acorduri prealabile, autorizaţii de amplasare şi/ sau de acces în zona drumurilor județene şi tarife pentru utilizarea zonei drumurilor județene aflate în proprietatea și/ sau în administrarea Consiliului Județean Mureș pentru anul 2020.

Anexa 4

Anexa 5: Tarife pentru exercitarea dreptului de acces pe, în sau sub imobilele aflate în proprietatea Județului Mureș, pentru anul 2020.

Anexa 5

Anexa 6: Tarife pentru autorizarea transporturilor rutiere pe drumurile judeţene aflate în administrarea Consiliului Judeţean Mureş, efectuate cu vehicule rutiere a căror masă totală maximă admisă, masă maximă admisă pe axe şi/sau ale căror dimensiuni maxime admise de gabarit depăşesc limitele prevăzute în anexele nr. 2 şi 3 la Ordonanţa Guvernului nr.43/1997, privind regimul drumurilor, republicată, pentru anul 2020.

Anexa 6

Alex TOTH

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

3 cazuri noi de Covid-19 în județul Mureș

Până astăzi, 11 august, în județul Mureș au fost confirmate 1094 cazuri de persoane infectate …