FOTO: Creatoarea de modă Luminița Balazs, showroom în parteneriat cu Cătălin Botezatu! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1749 Vizualizări

FOTO: Creatoarea de modă Luminița Balazs, showroom în parteneriat cu Cătălin Botezatu!

Cunoscuta și apreciata creatoare de modă Luminița Balazs, proprietara Galeriei de Stil Luminița Balazs din Târgu-Mureș, a inaugurat, în urmă cu câteva zile, un showroom în orașul Dorohoi, județul Botoșani.

Showroom-ul a fost deschis în parteneriat cu îndrăgitul și celebrul creator de modă Cătălin Botezatu și se află pe strada Lt. Olinescu nr. 3 din Dorohoi, localitate aleasă după un studiu al pieței locale în ceea ce privește potențialul pieței vis a vis de calitate.

Potrivit unei recenzii realizată de pagina web www.ziarebotosani.ro, ”magazinul prezintă o colecție de cămăși și lenjerie destinată bărbaților, o colecție în tendințe, destinată barbaților moderni care se doresc în centrul atenției din punct de vedere vestimentar și stilistic”, iar în perioada imediat urmatoare, după sărbătorile de iarnă, ”urmează să se pună în vânzare și o altă linie de cămăși, exclusivistă”.

În ceea ce privește femeile, oferta exclusivistă este asigurată de ținutele realizate de designerul mureșean Luminița Balazs ”care are o personalitate tonică, fiind un designer cu viziune și o prezență tot mai bine primită în lumea fascinantă a modei”.

”Sunt momente în care, ca femeie, ai nevoie de rochii de seară făcute pe măsură, din mătase, broderie manuală, dantelă, pentru a-ți atinge sufletul şi sublinia frumusețea ta interioară”, este descrierea făcută creațiilor semnate de Luminița Balazs.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE