FOTO: Seară de colinde în Merișor Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1218 Vizualizări

FOTO: Seară de colinde în Merișor

Luna decembrie este mereu plină de surprize, surprize pentru cei mici de Moș Nicolae, dar și pentru adulți prezența Sfintelor Sărbători de Nașterea Domnului Iisus Hristos care descoperă adevărata valoare, sensul vieții creștine în raportul omului cu Dumnezeu. Cum sărbătorile de iarnă sunt depline din cântecul colindelor ce răsună în fiecare uliță și la fiecare casă, nu putea fi omul creștin din satul Merișor satisfăcut moral dacă colindele nu răsunau din toată dragostea creștină pentru Slăvitul praznic al Nașterii Domnului care ne-a făcut să fim mai buni, mai darnici asemenea magilor care i-au adus daruri Mântuitorului Hristos.
În acest sens, merișorenii s-au bucurat de o seară feerică de colinde în spiritul străvechi al datinilor de a colinda și de a fi colindat. Printre corurile care au adus frumusețea colindelor se numără Parohia Ortodoxă Merișor, reprezentată prin preotul paroh Marinel Șuotean, Parohia Ortodoxă Glodeni din comuna Glodeni, Parohia Ortodoxă Toldal din comuna Voivodeni, Grupul vocal instrumental Sângeorgiu de Mureș și Parohia Ortodoxă Moișa.
Crăciunul este sărbătoarea comuniunii și a colindului tradițional, fără ele sărbătoarea Crăciunului nu are sclipirea stelei pe care magii au văzut-o conducându-i spre un țel, asemenea și nouă lumina lui Hristos devine un țel în viață!
Evenimenul a avut loc la Căminul Cultural din satul Merișor.
Sărbători cu tihnă și bucurie să aveți!

Marinel ȘUOTEAN,
Preot paroh Merișor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE