Mureșean de 75 de ani dat în urmărire generală după ce a dispărut cu 4,5 milioane de euro! Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 15538 Vizualizări

Mureșean de 75 de ani dat în urmărire generală după ce a dispărut cu 4,5 milioane de euro!

Un bărbat originar din Sighișoara este dat în urmărire generală de Poliția Română după ce a fost condamnat de instanță de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave în formă continuată.

Potrivit site-ului www.politiaromana.ro, Traian Cezar Irimie are vârsta de 75 de ani și în urma activităților sale infracționale a obținut nelegal suma de 12,8 milioane de lei, iar pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

 

”Mandat de executarea pedepsei cu închisoarea nr. 997 din 15 ianuarie 2018 emis de către Judecătoria Sectorului 1 București. Abuz în serviciu cu consecințe deosenit de grave în formă continuată. În calitate de director economic împreună cu inculpatul RI, au semnat un număr de trei contracte de achiziții publice, încălcând prevederile legale. Prin încheierea și derularea defectuoasă a acestor contracte, S.C. T. C. S.R.L. din Iași a obținut în mod nelegal suma de 12.801.447,92 Ron – aproximativ 4.500.000 euro. Se sustrage punerii în aplicare a mandatului de executare a pedepsei închisorii”, se precizează pe pagina web a Poliției Române, rubrica ”Persoane urmărite”.

(Redacția)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE