Zeci de patrule auto organizate zilnic de Poliția Mureș în minivacanța de Revelion! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 209 Vizualizări

Zeci de patrule auto organizate zilnic de Poliția Mureș în minivacanța de Revelion!

În perioada 31 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, pentru ca zilele de sărbătoare să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, peste 175 de poliţişti vor acţiona zilnic pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor, asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului, a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor.

”Din totalul poliţiştilor care vor acţiona zilnic, 143 sunt poliţişti de ordine publică, 24  poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: poliţia transporturi,  arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale, investigarea  criminalităţii economice şi luptători de intervenţie rapidă. Vor fi organizate zilnic, în medie, 70 de patrule auto, de siguranţă publică, care vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Totodată, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative şi asigurarea fluenţei traficului rutier, poliţiştii vor acționa cu 7 autospeciale dotate cu aparate de monitorizare a traficului şi înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor, precum şi cu aparate radar tip pistol”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, în această perioadă ”poliţiştii mureşeni vor fi la datorie, în slujba comunităţii, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică, astfel încât toţi cetăţenii să îşi petreacă sărbătorile în linişte.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE