Informații despre pârtia de schi Valea Mare și Șugaș Băi Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1448 Vizualizări

Informații despre pârtia de schi Valea Mare și Șugaș Băi

Pârtia de schi din localitatea Valea Mare, aflată nu departe de oraşul Întorsura Buzăului, a fost deschisă la începutul acestei săptămâni, iar cea din staţiunea Covasna funcţionează începând cu data de 2 ianuarie.
Pârtia din Valea Mare, realizată printr-o investiţie privată, are o lungime de aproape 600 de metri, este dotată cu un schilift cu 70 de locuri, instalaţie de nocturnă, iar la baza ei există un pub pentru turişti şi un centru de închiriere a echipamentelor sportive.
Pârtia va fi deschisă pe toată durata vacanţei de iarnă între orele 9.00 şi 20.00.
În staţiunea Şugaş Băi, nu departe de municipiul Sfântu Gheorghe, există două pârtii de schi, de 250, respectiv 560 de metri lungime, însă doar cea mică este deschisă începând cu data de 2 ianuarie.
Tunurile de zăpadă de la Şugaş Băi au fost puse în funcţiune la începutul lunii decembrie, dar, din cauza vremii neobişnuit de călduroase pentru această perioadă a anului, nu au putut face faţă.
În staţiunea Covasna există o pârtie cu două tronsoane, unul în lungime de 400 de metri, cu un grad de dificultate uşor, şi unul de 1.000 de metri lungime, cu un grad de dificultate mediu, dar aici nu se poate, deocamdată, schia, deşi tunurile de zăpadă au fost puse în funcţiune.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE