Home / Slider / Proiect. Tichetele trusou și tichetele junior vor apărea în 2020

Proiect. Tichetele trusou și tichetele junior vor apărea în 2020

Două noi tipuri de bilete valorice sunt propuse pentru salariați. Tichetele trusou și tichetele junior ar putea apărea în viitor în legislația biletelor de valoare, conform unui proiect de lege înregistrat recent la Senat.
Potrivit inițiatorilor legii, tichetele de trusou vor putea fi acordate de angajator salariaților care devin părinți, inclusiv când este vorba de adopții, iar valoarea maximă a sumelor acordate ca tichet trusou nu va depăși 1.500 de lei pentru un copil.

În ceea ce privește tichetele junior, acestea vor fi bilete de valoare acordate lunar sau ocazional salariaților părinți și vor putea fi utilizate la plata serviciilor educaționale, a bunurilor și a taberelor. Nivelul maxim al sumelor acordate ca tichete junior va fi de 250 de lei, dacă vorbim de un ajutor lunar, sau de 700 de lei, dacă ajutorul se acordă ocazional.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Admitere 2020. Programe ID la UMFST

Emisiunea se poate urmări accesând: https://live.umfst.ro/ https://m.facebook.com/umfst https://m.youtube.com/channel/UCT15XZBMHPRCJgLGpB9mgdA 60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow …