Home / Slider / Atelier de Voce, Dicție și Oratorie cu Andrei Țigănaș, la Târgu-Mureș

Atelier de Voce, Dicție și Oratorie cu Andrei Țigănaș, la Târgu-Mureș

Junior Chamber International (JCI) Târgu-Mureș organizează ”Atelierul de Voce, Dicție și Oratorie cu Andrei Țigănaș”, joi, 16 ianuarie, între orele 18.00 – 20.30, la Hotel Grand, sala Casino – Târgu-Mureș.

Potrivit informațiilor publicate de către organizatori pe pagina de Facebook a evenimentului ”la atelier afli cum sa devii simpatic și carismatic în cele mai antipatice și enervante situații precum: prezentările în public, ședințe, interviuri, întâlniri de business”.

Acest atelier este dedicat managerilor sau celor care dețin poziții de conducere într-o companie, antreprenorilor, celor care doresc să pornească un business, cadrelor didactice, sau celor care lucrează în vânzări.

În cele două ore de atelier vor avea loc demonstrații, sesiuni de lucru de grup și individuale și exerciții dedicate dicției, volumului vocii, înălțimii și rezonanței și respirației de abdomen.

Despre Andrei Țigănaș

Andrei Țigănaș lucrează de peste 14 ani în domeniul comunicării: radio, televiziune și prezentări publice.

A fost, pe rând, prezentator radio, cadru didactic, om de publicitate și a condus timp de trei ani și jumătate IAA Young Professionals, comunitatea din Cluj a tinerilor specialiști în marketing și comunicare.

Atelierul costă 50 de lei iar plata se poate efectua atât cu card de credit cât și prin transfer bancar, mai mult de atât, înscrierile până în 8 ianuarie beneficiază de o reducere ”Early Bird” iar prețul biletului va fi de 25 de lei.

Plata prin Card: https://membri.andreitiganas.ro/plata-prin-card/?id=76&fbclid=IwAR3C0Z98OgZfG4fpnvHgjk1BVZQnDWA7KFlzE-pSPpvdYz2HR7sndJIAylw

Plata prin transfer bancar: https://membri.andreitiganas.ro/plata-prin-banca/?id=76&fbclid=IwAR2D7e4ZN9rGWrCGHa32c6HKJaSZAJz6E0jA2oBglIIu6Y4plARt4pxJC4o

Formular de înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLJQu_BhTKiYZMMP9YB40Ow8HTbbC5MmIsMYQrObfuRIicYQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

Andreea GONDOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Patinoarul, pregătit pentru ludușeni

Una dintre atracțiile oferite de sezonul hibernal este patinajul, acea plutire lină și grațioasă pe …