Minivacanță de Revelion cu sute de amenzi și zeci de șoferi rămași fără permis! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 132 Vizualizări

Minivacanță de Revelion cu sute de amenzi și zeci de șoferi rămași fără permis!

Peste 175 de poliţişti au acţionat zilnic, în perioada 31 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, pentru ca zilele de sărbătoare să fie petrecute în siguranţă.

”Astfel, în perioada 31 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, au fost constatate peste 90 de infracțiuni, au fost aplicate 600 de amenzi și peste 40 de șoferi au rămas temporar fără permis de conducere, înregistrându-se un accident rutier grav, soldat cu o persoană rănită grav. În perioada menţionată, poliţiştii mureşeni au acționat zilnic, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit aceleiași surse, în perioada raportată structurile de Poliție au intervenit la 479 de evenimente, dintre care 446 au fost sesizate prin numărul 112.

”În urma activităților, au fost constatate 97 de infracţiuni, 20 de autori fiind prinși în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 5 măsuri preventive. De asemenea, polițiștii au depistat 4 persoane urmărite la nivel național. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 600 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora fiind de peste 304.000 de lei. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 14 infracțiuni la regimul rutier. 44 de conducători auto s-au ales cu permisele de conducere reținute, fiind retrase 13 certificate de înmatriculare”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE