Simulare de admitere la UMFST Târgu-Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 275 Vizualizări

Simulare de admitere la UMFST Târgu-Mureș

Colegiul Național „Unirea” din Târgu-Mureș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu-Mureș organizează, în data de 23 ianuarie, în intervalul orar 12.00 – 15.00, în incinta Colegiului „Unirea”, simularea concursului de admitere la disciplina chimie, pentru admiterea la programele de studii medicină, medicină militară și medicină dentară, și la disciplina chimie organică, pentru admiterea la programul de studii farmacie.
”Concursul este destinat elevilor din clasele a XI-a și a XII-a care studiază în învățământul secundar superior (licee și colegii) din județul Mureș. Profesorii de chimie de la clasă pot descărca formularul de înscriere de pe site-ul Colegiului Naţional „Unirea” sau de pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș. După completare, formularul va fi transmis pe adresa de e-mail: stela.cimpoi@gmail.com”, se precizează pe Blogul UMFST Târgu-Mureș.
Termenul limită pentru înscrieri, care sunt gratuite, este 21 ianuarie, ora 15.00, iar elevii sunt rugați să aibă asupra lor actul de identitate și minicalculator, și să se prezinte la examen la ora 11.30.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE