Share
Home / Administratie / Târgu-Mureș: Anunț important despre plata impozitelor și taxelor locale!

Târgu-Mureș: Anunț important despre plata impozitelor și taxelor locale!

Primăria municipiului Târgu-Mureș aduce la cunoștința contribuabililor persoane fizice și juridice că începând de marți, 14 ianuarie, se pot achita impozitele și taxele locale la ghișeele instituției, iar în cazul persoanelor fizice și la biroul de colectare din cartierul Tudor.
”Persoanele fizice pot efectua plăți online, cu card bancar, prin metoda de plată electronică “ghiseul.ro”, prin accesarea de pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro, a aplicatiei ghiseul.ro. Persoanele juridice au posibilitatea consultării obligațiilor de plată înregistrate în evidența fiscală precum și a plății electronice, prin accesarea de pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro, a aplicatiei Globalpay, în baza solicitării prealabile a unei parole de acces. Reamintim, de asemenea, faptul că rapoartele de evaluare a clădirilor, se depun până în data de 31 martie 2020 inclusiv”, a precizat jrs. Szoverfi Vasile, director executiv al Direcției Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureș.
Potrivit reprezentantului Primăriei municipiului Târgu-Mureș, toate formularele fiscale privind impozitele și taxele locale, actele necesare, precum și conturile IBAN corespunzatoare obligațiilor de plată, precum și alte informații utile se regăsesc pe pagina web www.tirgumures.ro, secțiunea Impozite, taxe și amenzi.

(Redacția)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Armata și Poliția, patrulare anti Covid-19 în Valea Rece!

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureș, a publicat vineri, 27 martie, pe pagina …

Share
Share