Topul Firmelor Mureșene. Geotera SRL, unic producător de Sare de Bazna Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1215 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene. Geotera SRL, unic producător de Sare de Bazna

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.
La categoria ”Microintreprinderi”, secțiunea ”893 – Extracția sării” locul 1 a fost atribuit societății Geotera SRL Sângeorgiu de Mureș.
Societatea s-a înființat în mai 2002, are ca obiect de activitate ”extracția sării” și este deținută de doi asociați, Carin Leon Toncean (care deține și calitatea de administrator” și Valeriu Hațegan.
Firma a avut o cifră de afaceri de 316.721 lei în 2017 și de 328.391 lei în 2018, profit net de 204.144 lei în 2017 și de 237.492 lei în 2018 și un număr mediu de un angajat, atât în 2017, cât și în 2018.
Potrivit paginii web www.saredebazna.5net.ro, SC Geotera SRL este unic producător de Sare de Bazna din România.
”Despre mica stațiune Bazna din județul Mureș e cu neputință să nu fi auzit orice român. Aici, firma Geotera SRL extrage din apele minerale de adâncime sarea care a devenit celebră în Europa.
Firma noastră este unic producător și distribuitor colaborând cu diverse farmacii și magazine naturiste, saline artificiale sau laboratoare cosmetice care folosesc proprietățile terapeutice ale sării de Bazna. Procedeul de obținere a granulelor de sare este evaporarea, procedeu care păstrează în interiorul cristalelor toate elementele benefice: cloruri de sodiu, calciu, potasiu, magneziu, iodură de sodiu și bromura de sodiu”, se precizează pe pagina web www.saredebazna.5net.ro.
Conform aceleiași surse, Sarea de Bazna ”se recomandă ca terapie în bolile reumatismale, pentru afecțiuni ortopedice, pentru afecțiuni ale sistemului nervos și boli ginecologice”.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE