Home / Business / Autorizație integrată de mediu solicitată de Siceram Sighișoara

Autorizație integrată de mediu solicitată de Siceram Sighișoara

Conducerea SC Siceram SA Sighișoara anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării privind emiterea Autorizației integrate de mediu, pentru “Fabricarea cărămizilor, țiglelor și altor produse pentru construcții din argilă arsă”, activități încadrate în Anexa nr. 1 la Legea nr 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 3.5. – “Fabricarea produselor de ceramică prin ardere, în special țigle, cărămizi, cărămizi refractare, plăci ceramicegresie, faianță, obiecte din ceramică sau porțelan, cu o capacitate de producție de peste 75 tone pe zi și/sau cu o capacitate a cuptorului de peste 4 metri cubi și cu o densitate pe cuptor de peste 300 de kilograme/metru cub “, pe un amplasament din municipiul Sighișoara, strada Viilor nr. 123.

Potrivit unui comunicat, informațiile privind impactul potențial asupra mediului al activităților pentru care se solicită emiterea autorizației de mediu pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, sau electronic la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro, până la data de 7 februarie 2019.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

,,Acces la literatura științifică”, conferință la UMFST

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș …