Bilanțul Grupării de Jandarmi Mobile ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș pe anul 2019 Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 920 Vizualizări

Bilanțul Grupării de Jandarmi Mobile ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș pe anul 2019

Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş a acționat în  anul 2019, pentru prezervarea climatului de siguranță a cetățeanului, prevenirea și combaterea oricăror fapte sau acte care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, în zona de responsabilitate teritorială care cuprinde județele Alba, Bistrița-Năsăud, Harghita și Mureș.

Conform atribuțiilor ce le revin, lucrătorii în bleu-jandarm au participat la peste 4.925 de misiuni, după cum urmează: 399 pe linia asigurării ordinii publice, 402 misiuni de intervenție și restabilire a ordinii publice, 3.163 de misiuni de menținere a ordinii publice și 961 de acțiuni în cooperare cu alte instituții.

”Pe timpul derulării misiunilor, ca urmare a constatării unor fapte antisociale, conform competențelor ce ne revin, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș, au constatat 1.180 de contravenţii, 823 fiind sancționate cu avertismente scrise și 357 cu amenzi contravenționale, în valoare totală de 156.850 de lei. Lucrătorii Jandarmeriei Mobile Mureș au întocmit actele de sesizare cu privire la suspiciunea de comitere a 79 de infracțiuni de către 88 de autori. Dintre misiunile de amploare pe care le-am derulat amintim: vizita Sanctității Sale Papa Francisc la Şumuleu-Ciuc, Rusaliile catolice de la Şumuleu-Ciuc, comemorarea eroilor de la Valea Uzului, manifestările comemorative din 10 și 15 martie, Zilele Târgumureșene, Family Day Cugir, Festivalul Untold, Festivalul Văii Gurghiului, Festivalul Awake, Festivalul Electric Castle, desfăşurarea alegerilor europarlamentare și a referendumului național precum și a alegerilor prezidențiale – turul I și II, Summitul șefilor de stat și de guverne ale statelor membre UE, 1 Decembrie – Ziua Naţională a României în municipiul Târgu-Mureş, etc.”, a precizat sg. maj. Andreea-Iuliana Frunză, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș

Potrivit acesteia, în anul 2020 Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș își va concentra eforturile pentru creșterea performanței activităților operative precum și pentru creșterea performanței activităților de suport.

”Asumându-ne neajunsurile și neîmplinirile inerente apărute pe parcursul anului ce a trecut, putem concluziona că rezultatele obținute sunt predominant pozitive și se datorează, în mare măsură, atât calității personalului Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș, cât și cooperării și colaborării excelente pe care o avem în special cu cele patru Inspectorate Județene de Jandarmi, cât și cu structurile județene și locale de poliție, cu celelalte instituții din cadrul Sistemului de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională și ale Administrației Publice locale, ocazie cu care le mulțumim. Acestea sunt câteva dintre datele pe care comandantul Grupării Mobile de Jandarmi Târgu-Mureș domnul colonel Bitere Ionuț, le-a prezentat ieri, 8 ianuarie 2020, în cadrul activității de evaluare a unității pe anul 2019, care s-a desfășurat în sala Palatului Administrativ din Târgu-Mureș”, a mai transmis sg. maj. Andreea- Iuliana Frunză.

(Redacția)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE