”Teroare” de Ferdinand von Schirach, la Teatrul Național Târgu-Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 139 Vizualizări

”Teroare” de Ferdinand von Schirach, la Teatrul Național Târgu-Mureș

Compania ”Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă reprezentație a spectacolului ”Teroare” de Ferdinand von Schirach (traducerea Ciprian Marinescu), în regia lui Bobi Pricop și beneficiind de scenografia lui Nikola Toromanov. Reprezentația va avea loc duminică, 12 ianuarie, începând cu ora 19.00, la Sala Mare.

”Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Monica Ristea, Theo Marton, Richard Balint, Elena Purea, Mihai Crăciun, Ale Ţifrea, Laura Mihalache şi Ştefan Mura. Din echipa spectacolului mai fac parte: Kacso Judit-Andrea (asistent de regie), Denisa Berceanu (asistent de scenografie), Stelian Chiţacu (regizor tehnic) şi Laura Moldovan (sufleur)”, precizează organizatorii.

Biletele și abonamentele pot fi schiziționate de la Casieria din incinta Teatrului, de marți până vineri, între orele 9.00 – 15.00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865 şi la Agenţia de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marţi până vineri, între orele 12:00 şi 17:30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE