FOTO: Accident cu doi răniți foarte grav pe strada Voinicenilor Slider
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 4273 Vizualizări

FOTO: Accident cu doi răniți foarte grav pe strada Voinicenilor

Pompierii târgumureșeni au intervenit noaptea trecută la un accident care a avut loc pe strada Voinicenilor din Târgu Mureș. În jur de miezul nopții, un autoturism a lovit un cap de pod și s-a răsturnat în urma impactului.

 

În accident, două persoane au fost rănite foarte grav (cod roșu), potrivit informațiilor oferite de Biroul de Presă al ISU Horea Mureș. Celor două victime li s-a acordat primul ajutor la locul accidentului, pentru ca apoi să fie preluate de către echipajele SAJ și transportate la UPU Târgu Mureș.

La locul accidentului a fost prezent și un echipaj de la Biroul de Criminalistică.

Timp de mai bine de o oră de la producerea accidentului, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

 

UPDATE. Potrivit informațiilor oferite de Biroul de Presă al IPJ Mureș, „din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că un tânăr, de 19 ani, din Sângeorgiu de Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe relația str. Voinicenilor înspre str. Decebal, nu ar fi adaptat viteza la circulația pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare,  intrând în șanțul de pe marginea drumului, după care într-un cap de pod, fiind ulterior proiectat pe partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală grava a conducătorului auto, precum și rănirea ușoară a unui pasager, de 19 ani, din localitatea Sângeorgiu de Mureș”.

Reprezentanții IPJ au mai precizat că polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Sursa foto: ISU Horea Mureș

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE