Home / Agricultura / Topul Firmelor Mureșene. Qualiplant SRL Nazna, furnizor de flori, răsaduri și butași

Topul Firmelor Mureșene. Qualiplant SRL Nazna, furnizor de flori, răsaduri și butași

Distribuie

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.
La categoria ”Microintreprinderi”, secțiunea ”4622 – Comerț cu ridicata al florilor și al plantelor” locul 1 a fost atribuit societății Qualiplant SRL Nazna.
Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în decembrie 2015, are ca obiect de activitate ”comerț cu ridicata al florilor și al plantelor” și este deținută de Noemi Gianina Gedo, care deține și calitatea de administrator.
Firma a avut o cifră de afaceri de 3.198.561 lei în 2017 și de 5.167.711 lei în 2018, profit net de 305.076 lei în 2017 și de 75.260 lei în 2018 și un număr mediu de 2 angajați în 2017, respectiv 3 în 2018.
Conform paginii de Facebook a societății, Qualiplant SRL are ca motto ”Livrăm calitate!” și este unic distribuitor pe zona de nord a României a societății Padana, care are ca slogan ”Calitatea începe de la rădăcini!”
”Distribuim răsaduri și butași dar furnizăm toată gama de produse necesare producerii de flori”, se menționează pe pagina de Facebook a firmei, unde internauții sunt informați și despre portofoliul de produse disponibile: răsaduri, butași, plante semifinite, ghivece și accesorii, fertilizanți, turbă și substraturi.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

E.ON anunță investiții suplimentare de miliarde de euro în tranziția energetică

Distribuie E.ON a continuat în mod constant drumul spre o creștere de succes în 2023. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.