Siropuri și dulcețuri de casă, la Local Farmers Market Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 831 Vizualizări

Siropuri și dulcețuri de casă, la Local Farmers Market

Târgul producătorilor locali, Local Farmers Market, care se organizează în fiecare lună, are o misiune bine stabilită, de a atrage atenția oamenilor asupra faptului că suntem responsabili pentru sănătatea noastră și că trebuie să alegem să mâncăm cât mai sănătos.  De asemenea, acest târg atrage atenția și asupra faptului că suntem responsabili și pentru dezvoltarea economiei locale prin cumpărarea produselor de la producătorii noștri locali, pe lângă faptul că acestea sunt mult mai sănătoase decât cele importate, reușim să sprijinim și dezvoltarea economiei locale.

La Local Farmers Market se strâng producători locali din județul Mureș și oferă cumpărătorilor șansa de a achiziționa produse locale bio și ecologice.

Dulcețuri naturale fără zahar

La acest târg am întâlnit-o și pe Kiraly Hajnal, o doamnă care acum șapte ani a început mica afacere de dulcețuri și siropuri 100% naturale.

”A început pentru noi, pentru familie, inițial am dat  la prieteni și, pe parcurs, încetul cu încetul am început să pun în vânzare produsele, de vreo 4 ani”, a precizat, pentru cotidianul Zi de Zi, Kiraly Hajnal, inițiatoarea afacerii.

La standul de dulcețuri ”Hajni” se găsesc tot felul de sortimente de siropuri, dulcețuri și sucuri naturale fără zahar.  Cei interesați pot găsi produse din afine, vișine, zmeură, merișoare, prune, mure, caise, căpșune, coacăze negre și prune, toate fără adaos de zahar. De asemenea, se găsesc și produse mai speciale cum ar fi: dulceața de ardei iuți, dulceață de piersici cu condimente, sirop din muguri de brad, sirop de lavandă sau ketchup de casă.

”Produsele noastre sunt făcute cu iubire, multă grijă și cu foarte puțin zahar, unele dinte produse neavând chiar deloc. Eu recomand aceste produse copiilor, pentru că de asta am început și eu să le fac, pentru copii mei”, a mai adăugat Kiraly Hajnal.

Dulcețurile și siropurile ”Hajni” se pot găsi la Târgul producătorilor Locali organizat de Petry în fiecare lună.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE