Eșecurile curg pentru baschetbaliști Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 303 Vizualizări

Eșecurile curg pentru baschetbaliști

Formația de baschet masculin CSM Târgu Mureș a reluat campionatul Ligii I cu o serie de două partide disputate în doar două zile în București. În prima etapă a returului fazei 1, a X-a a ediției, mureșenii au fost surclasați cu 117-57 de Agronomia, după care urmau să susțină întâlnirea cu formația CN Aurel Vlaicu. Întâlnirea a avut loc marți și s-a încheiat cu scorul de 109-57 în favoarea bucureștenilor. În primul joc mureșenii au rezistat parțial doar în primul sfert, încheiat 18-10, dar era deja 39-10 la jumătatea sfertului secund, 54-17 la pauza mare și 87-33 la ultima. Andrei Petică a fost cel mai bun marcator al gazdelor, cu 20 de puncte, dar toți cei 12 jucători trecuți pe foaie au punctat pentru bucureșteni. Din tabăra mureșenilor, ca de obicei Bölöni Tamás a fost principalul marcator, cu 23 puncte (2×3), iar ceilalți au fost: Cristian Gyorki 9, Bot Robert 8 (2), Cristian Mureșan 7 (1), Szilveszter Botond și Mihnea Tălmăcean câte 4, Raul Ștefan 2.

CSM-ul târgumureșean se află pe ultimul loc, cu doar două victorii, dar au mai puține partide disputate. Două dintre echipele clasate înaintea lor, CSO2 Voluntari și CSM Ploiești au câte o singură victorie, dar și două jocuri mai mult.

Pentru mureșeni nu se întrevede în schimb în viitorul apropiat șansa de a mai obține un nou suucces, urmând să întâlnească în primul meci din acest an pe teren propriu formația U-Banca Transilvania Cluj 2, singura neînvinsă din Liga I. Va urma o deplasare la Ploiești, dar au cedat în tur jocul de pe teren propriu cu prahovenii.

Întâlnirea cu liderul va avea loc în sala Universității Petru Maior, vineri, 17 ianuarie, de la ora 18.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE