Home / Recomandări zi de zi / Grădina Zoologică Târgu-Mureș își mărește echipa!

Grădina Zoologică Târgu-Mureș își mărește echipa!

Primăria municipiului Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post temporar vacant la Serviciul public Administraţia Grădinii Zoologice – Grupa intervenții tehnico-administrative.

Pentru a ocupa un post contractual vacant candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute la articolul 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Potrivit unui comunicat, candidații trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor juridice sau economice și o vechime în specialitate de minim 4 ani .

Concursul se va organiza la sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, conform calendarului următor:

– 23 ianuarie 2020, ora 12.00 – data limită pentru depunerea dosarelor;

– 31 ianuarie 2020, ora 10.00 – proba scrisă;

– 6 februarie 2020, ora 10.00 – interviu.

Actele necesare pentru dosarul de concurs sunt afişate pe site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro, iar informații suplimentare pot fi obținute la sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, camera 85, și la secretarul comisiei de concurs, telefon 0265-268.330, interior 110.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reghinean cercetat pentru înșelarea unei femei de 90 de ani!

Polițiștii de investigații criminale din Reghin au surprins în flagrant delict un bărbat din municipiu, …