Sighișoara: Tineri reținuți pentru furt calificat Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 978 Vizualizări

Sighișoara: Tineri reținuți pentru furt calificat

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au reţinut pentru 24 de ore, la data de 13 ianuarie, doi tineri, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Târgu-Mureş.

La data de 13 ianuarie, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au identificat doi tineri, de 20, respectiv 23 de ani, bănuiţi de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, de pe raza municipiului Sighişoara.

În fapt, din cercetări a reieşit că în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Sighişoara, de unde ar fi sustras un telefon mobil.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.000 de lei, acesta fiind recuperat şi predat persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, la data de 13 ianuarie, faţă de cei doi tineri, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea unităţii de Parchet competente.

(Sursa: agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE