Studenții au posibilitatea de a lucra în Germania, pe perioada vacanței de vară Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 282 Vizualizări

Studenții au posibilitatea de a lucra în Germania, pe perioada vacanței de vară

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mureș, anunță începerea perioadei de înregistrare a aplicațiilor în programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

”Pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană”, se menționează într-un comunicat remis de AJOFM Mureș.

30 de posturi disponibile

În aceeași sursă se precizează că pentru anul 2020 sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producția industrială și în domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul sau sunt înregistrați la o instituție de învățământ superior din județul Mureș, se pot adresa consiliului EURES din cadrul Agenției Județenne pentru Ocuparea Forței de Muncă, strada Iuliu Maniu, nr. 2 Târgu-Mureș, în vederea înregistrării aplicațiilor.

Înregistrarea se va desfășura în perioada 13 ianuarie – 14 februarie, în intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00 .

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0265-266.553 sau 0265-269.247 int. 109, sau se găsesc pe site-ul https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Mure%C8%99&categ=5&subcateg=2&page=0

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE