Home / Invatamant / Studenții au posibilitatea de a lucra în Germania, pe perioada vacanței de vară

Studenții au posibilitatea de a lucra în Germania, pe perioada vacanței de vară

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mureș, anunță începerea perioadei de înregistrare a aplicațiilor în programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

”Pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană”, se menționează într-un comunicat remis de AJOFM Mureș.

30 de posturi disponibileÎn aceeași sursă se precizează că pentru anul 2020 sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producția industrială și în domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul sau sunt înregistrați la o instituție de învățământ superior din județul Mureș, se pot adresa consiliului EURES din cadrul Agenției Județenne pentru Ocuparea Forței de Muncă, strada Iuliu Maniu, nr. 2 Târgu-Mureș, în vederea înregistrării aplicațiilor.

Înregistrarea se va desfășura în perioada 13 ianuarie – 14 februarie, în intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00 .

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0265-266.553 sau 0265-269.247 int. 109, sau se găsesc pe site-ul https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Mure%C8%99&categ=5&subcateg=2&page=0

Andreea GONDOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Număr record de participanți la Târgul de Cariere Digital Mureș

Târgul de Cariere Digital Mureș, eveniment de recrutare și employer branding și-a derulat marți, 26 …