Centura Reghinului, pe lista de priorități a Prefecturii Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3544 Vizualizări

Centura Reghinului, pe lista de priorități a Prefecturii Mureș

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a participat miercuri, 15 ianuarie, la o întâlnire de lucru cu reprezentanții Primăriei municipiului Reghin, tema principală a discuțiilor fiind Varianta de Ocolire a municipiului Reghin.
”Astăzi am participat la o primă ședință de lucru ce a avut ca scop completarea Studiului de Fezabilitate necesar variantei de ocolire a municipiului Reghin. A fost o discuție extrem de utilă, purtată cu reprezentații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov și ai Primăriei Reghin, mai ales că noul Plan Urbanistic General al municipiului trebuie să cuprindă un traseu care să reflecte realitatea din teren pentru acest drum. Cred că este nevoie de o colaborare cât mai eficientă între toți factorii implicați tocmai pentru ca greșelile făcute în cazul altor proiecte să nu se mai repete. Am încrederea că specialiștii implicați în completarea SF-ului vor face un pas important către proiectul pe care mureșenii îl așteaptă atât de mult”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Termen limită pentru proiectant

Întâlnirea de lucru a fost catalogată ca fiind benefică și de Maria Precup, primarul municipiului Reghin.
”Dacă după vizita de anul trecut la Reghin a Ministrului Transporturilor, a fost publicată în SEAP licitația pentru actualizarea Studiului de Fezabilitate pentru centura ocolitoare a Reghinului, anul acesta continuăm cu o ședință de lucru pe aceeași temă la Primăria Reghin cu participarea doamnei prefect Mara Togănel, domnului Horia Stancu – directorul general și echipei tehnice a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, doamnei Monica Epure – SDN Târgu-Mureș, reprezentantului SC Aedilis Proiect SRL – proiectantul general al Planului Urbanistic General Reghin, reprezentantului SC TFP Inginerie SRL – prestatorului contractului având ca obiect ”Completare Studiu de Fezabilitate Varianta de ocolire a Municipiului Reghin”. S-a convenit ca proiectantul să prezinte la începutul lunii februarie două variante ale drumului de ocolire care să țină cont de toate aspectele constatate în teren și discutate în cadrul întâlnirii, variante care să fie analizate în vederea preluării în Planul Urbanistic General pentru a putea să trecem în următoarea etapă”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Reghin.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE