Share

Home / Sport / O nouă apariție semnată Aurel Rațiu
SONY DSC

O nouă apariție semnată Aurel Rațiu

Cunoscutul cronicar sportiv Aurel Rațiu, fost redactor șef al rubricii sportive la studioul teritorial Radio Târgu Mureș ne oferă în curând o nouă apariție editorială. Este vorba despre „Istoria handbalului mureșean”. Noua sa lucrare va fi prezentată joi, 16 ianuarie, de la ora 18.00, la Restaurantul Cezar din Târgu Mureș. Așa cum ne-a obișnuit, în urma unor îndelungate și amănunțite documentări, Aurel Rațiu încearcă prin intermediul noii sale lucrări să rememoreze împreună cu iubitorii handbalului cele mai importante perioade din istoria acestei discipline foarte îndrăgite în România, implicit pe plaiurile mureșene. În paginile lucrării, alături de imagini din fiecare perioadă în parte, regăsim minibiografii ale unor personalități din lumea handbalului mureșean, loturi, rezultate și alte date pe care cu siguranță cei implicați își amintesc cu nostalgie, iar dacă le-au uitat, le pot rememora. Evident, atenția cuvenită o are echipa feminină CS Mureșul din anii 80, cea care a obținut 8 medalii, dintre care una de aur, titlul național la senioare, 3 medalii de argint și 4 medalii de bronz, la care se adaugă cele două Cupe ale României și disputarea semifinalei Cupei Campionilor Europeni. O invitație la lectură pentru iubitorii handbalului.

Accesul este permis doar cu invitație.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Patru din patru pentru popicarele junioare

Patru titluri naționale și alte patru medalii este bilanțul tinerilor popicari mureșeni în cadrul Campionatelor Naționale de popice rezervate sportivilor cu vârsta sub …

Share
Share