Home / Slider / Târgu-Mureș: Pregătiri pentru ”Târgul Mărțișorului”!

Târgu-Mureș: Pregătiri pentru ”Târgul Mărțișorului”!

Cu ocazia organizării „Târgului Mărţişorului şi a zilei de 8 Martie – 2020”, conducerea Primăriei municipiului Târgu-Mureş invită la sediul din Piaţa Victoriei nr. 3 operatorii economici şi persoanele fizice care doresc amplasamente pentru comercializarea mărţişoarelor şi florilor, după următorul program:

26 februarie – 1 martie 2020, pentru comercializarea de mărţişoare şi flori la fir – perioada Mărţişorului;

2 martie – 8  martie 2020, pentru comercializarea de flori la ghiveci şi fir – perioada Florarilor.

”Lista celor 154 de amplasamente, precum şi locaţiile propuse pentru desfăşurarea activității se poate consulta la sediul Serviciului Public- Administrația Domeniului Public, Târgu Mureş, strada Kos Karoly nr. 1/B sau pe site-ul www.tirgumures.ro. Perioada de înregistrare a cererilor este 20 ianuarie – 13 februarie 2020 (inclusiv), iar tragerea la sorţi a amplasamentelor va avea loc în data de 18 februarie 2020, ora 12.00, la sediul Centrului Cultural „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureş, strada Nicolae Grigorescu nr. 17-19”, se precizează într-un comunicat de presă.

Informaţii suplimentare se pot obține la următoarele numere de telefon: 0265-268.330, interioare 135, 218, 0365-807.873, interior 108, sau accesând site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro.

(Redacția)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pregătiri pentru redistribuirea parcărilor acoperite din Târgu Mureș

Președinții asociaților de proprietari din Târgu Mureș au primit marți, 7 decembrie, o solicitare din …