Home / Slider / Târgu-Mureș: Pregătiri pentru ”Târgul Mărțișorului”!

Târgu-Mureș: Pregătiri pentru ”Târgul Mărțișorului”!

Cu ocazia organizării „Târgului Mărţişorului şi a zilei de 8 Martie – 2020”, conducerea Primăriei municipiului Târgu-Mureş invită la sediul din Piaţa Victoriei nr. 3 operatorii economici şi persoanele fizice care doresc amplasamente pentru comercializarea mărţişoarelor şi florilor, după următorul program:

26 februarie – 1 martie 2020, pentru comercializarea de mărţişoare şi flori la fir – perioada Mărţişorului;

2 martie – 8  martie 2020, pentru comercializarea de flori la ghiveci şi fir – perioada Florarilor.

”Lista celor 154 de amplasamente, precum şi locaţiile propuse pentru desfăşurarea activității se poate consulta la sediul Serviciului Public- Administrația Domeniului Public, Târgu Mureş, strada Kos Karoly nr. 1/B sau pe site-ul www.tirgumures.ro. Perioada de înregistrare a cererilor este 20 ianuarie – 13 februarie 2020 (inclusiv), iar tragerea la sorţi a amplasamentelor va avea loc în data de 18 februarie 2020, ora 12.00, la sediul Centrului Cultural „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureş, strada Nicolae Grigorescu nr. 17-19”, se precizează într-un comunicat de presă.

Informaţii suplimentare se pot obține la următoarele numere de telefon: 0265-268.330, interioare 135, 218, 0365-807.873, interior 108, sau accesând site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro.

(Redacția)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Taina Sfântului Botez pentru pruncul Luca-Efrem

Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae a fost una mai mult decât specială pentru familia părintelui  paroh …