Europarlamentarul mureșean Vincze Loran, reacție la declarațiile primarului Dorin Florea Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 563 Vizualizări

Europarlamentarul mureșean Vincze Loran, reacție la declarațiile primarului Dorin Florea

Europarlamentarul mureșean Vincze Lorant (UDMR) a luat atitudine la recentele afirmații ale primarului municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, care a propus ca fiecare cuplu care dorește să facă un copil să fie evaluat prin intermediul unei anchete sociale.

Redăm, în rândurile de mai jos, comunicatul de presă remis de europarlamentarul Vincze Lorant:

Afirmațiile primarului târgumureșean evocă cele mai întunecate vremuri ale istoriei

Afirmațiile primarului târgumureșean, Dorin Florea, conform cărora nașterile trebuie condiționate de anumite criterii, sunt inacceptabile. Cele spuse de primar evocă vremurile cele mai întunecate ale istoriei Europei, vremuri ce au fost depășite de Europa și de România pentru totdeauna. Asemena afirmații nu mai sunt regăsite nici în dictaturile țărilor care din punct de vedere economic sunt din lumea a treia. Noi toți, români, maghiari și romi trebuie să protestăm împreună.

Ideile lui Dorin Florea arată cum gândește primarul despre serviciile sociale, politica familială și ce gândește despre oameni în 2020. Arată ce fel de persoană este el cu adevărat: rasist și romofob, o persoană care detestă săracii. Primarul, la finalul mandatului, în loc de discursuri instigatoare la ură ar trebui să ne prezinte măsurile pe care le-a luat în ultimele două decenii pentru a crea noi locuri de muncă, sau pentru integrarea persoanelor vulnerabile. Din nefericire astfel de rezultate nu există în Târgu Mureș.

Primarul din Târgu Mureș, din păcate, recurge din nou la învinuirea minorităților pentru probleme sociale! A venit timpul ca în afara sancțiunii pe care o poate primi de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, să primească acea sancțiune pe care o merită: pierderea încrederii electoratului său.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE