O Studentă de la UMFST coordonoează proiectul ”Școli Curate” pentru județul Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 382 Vizualizări

O Studentă de la UMFST coordonoează proiectul ”Școli Curate” pentru județul Mureș

Anda Dilara Nicole Mețac, studentă la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș, a fost desemnată coordonatoarea proiectului ”Școli Curate 2.0” pentru județul Mureș.

Prin acest proiect se dorește modernizarea educației printr-o finanțare transparentă și adecvată a școlilor și liceelor din România.

Proiectul aparține Societății Academice din România, iar procesul de selecție al coordonatorului pentru județul Mureș s-a întins pe parcursul a cinci săptămâni. Astfel, s-a urmărit identificarea unor persoane curajoase, cu activități și ambiții pentru învățământul local, gata să plece la drum pentru școli transparente și mai bine finanțate în orașele și comunele din județ.

”Anda a fost implicată încă din clasa I, când a fost aleasă șefa clasei, poziție unde a rămas până în clasa a VIII-a. În perioada școlii primare și a gimnaziului a fost olimpică și a cântat la flaut, obținând peste 50 de premii, atât naționale cât și internaționale. A câștigat două premii Rotary dar a participat și la concursuri de franceză, șah, matematică și a obținut trei premii în activitate ecologică”, se precizează pe blogul UMFST.

”Școli Curate  2.0” lansează un nou mod de a combate corupția în ceea ce privește alocarea, accesarea și cheltuirea resurselor publice în învățământul preuniversitar.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE