Home / Beauty / Herbio: Produse cosmetice bio la Local Farmers Market

Herbio: Produse cosmetice bio la Local Farmers Market

Distribuie

La primul târg al producătorilor locali, ”Local Farmers Market” din 2020, am întâlnit-o pe Zillmann Zsuzsa, fondatoarea Herbio care ne-a ajutat să aflăm mai multe despre beneficiul produselor cosmetice bio și varietatea lor.

Numeroase produse

La standul cu cosmetice Herbio se găsesc toate varietățile cum ar fi: săpunuri, balsamuri, creme pentru corp, creme pentru mâini, deodorante, uleiuri pentru unghii, ape tonice și demachiante, uleiuri esențiale și uleiuri pentru barbă. Însă varietatea produselor Herbio nu se oprește aici, printre sortimentele de ingrediente folosite se regăsesc: lămâia, laptele de capră, untul de shea, macul, avocado și lavanda.

”Am și balsamuri pentru răceală, pentru traume superficale ale pielii(eczeme, entorse) și în general pentru orice problemă, chiar dacă nu am un produs cu etichetă, pot să îl prepar pentru că sunt aromaterapeut și pot să găsesc o soliție la aproape orice”, a afirmat fondatoarea Herbio, Zillmann Zsuzsa.

Afacerea funcționează din 2014, când producătoarea a fost la primul târg, iar din anul 2016, Zillmann Zsuzsa a reușit să renunțe la locul de muncă și să își dedice tot timpul afacerii Herbio.

”A început totul pentru că eu sunt alergică la majoritatea produselor din comerț și copii mei aveau astm, atunci m-am gândit să fac un balsam pentru răceală ca să reducem inflamația din plămâni și eu, bineînțeles, aveam nevoie de produse cosmetice”, a adăugat Zillmann Zsuzsa.

Produse pentru copii

Printre numeroasele produse de la Herbio, cei interesați pot găsi și unele specifice pentru copii cum ar fi: balsam pentru ușurarea respirației, cremă baby pentru scutec, săpun pentru copii cu avocado, ulei de masaj pentru copii, ulei pentru burtica bebelușului și ulei repelent de insecte.

”Pentru că rețetele sunt făcute de mine, din când în când mai au și câte un defect, dar cu ajutorul clienților care sunt foarte deschiși și îmi scpun când ceva nu funcționează cum trebuie reușesc să le îmbunătățesc. Un bun exemplu este aftershaveul care a fost refăcut de vreo șapte ori și deodorantul la fel. Cel mai căutat produs fiind chiar deodorantul”, a continuat fondatoarea.

Noutăți

Cu toate că a ajuns la o gamă largă de produse, Zillmann Zsuzsa nu se oprește aici. Printre noile rețete se numără o cremă gel pentru tenul uleios și o loțiune pentru față cu vitamina C.

Recipiente eco

Cosmeticele Herbio sunt ambalate numai în recipiente de sticlă sau de hârtie tocmai pentru a foloosi cât mai puți plastic ca să fie cât mai eco. Înafară de recipientele de la balsamul de buze, restul produselor au ambajale eco.

”Recipientul deodorantului poate fi chiar reumplut, după ce se golește clienții mi-l aduc înapoi, eu îl reumplu și la următorul târg îl vând iarăși”, a precizat Zillmann Zsuzsa.

Produsele se pot găsi la ”Local Farmsers Market, în fiecare ultimă vineri a săptămânii, pe pagina oficială de Facebook ”Herbio” sau pe site-ul web ”Herbio.ro”.

Andreea GONDOR


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

UPDATE: Mureș – Percheziții într-un dosar de ”abuz de încredere” la o firmă de transport rutier. Trei bărbați, reținuți!

Distribuie Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.