Home / Reghin / Stadion cu nocturnă, omologat de FIFA, în pregătire la Reghin!

Stadion cu nocturnă, omologat de FIFA, în pregătire la Reghin!

Distribuie

Aleșii reghineni au aprobat, într-o ședință ordinară de lucru care a avut loc în luna decembrie 2019, indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiție ”Modernizare și reamenajare teren de sport și anexe. Etapa 1: Modernizarea terenului de sport, schimbarea suprafeței de jos, îngrădirea cu gard din plasă, amenajarea a 85 de locuri de parcare, demolare corp C3 (vânzare bilete)” – faza DALI.

Documentația tehnică a proiectului a fost realizată de SC Turcinschi Arch Studio SRL și prevede modernizarea stadionului ”Metalul” situat pe un amplasament de 16.623 de metri pătrați pe strada Apalinei nr. 93 din Reghin.

”Dezinteresul populației, în special al tinerilor, față de practicarea sportului în aer liber, este un rezultat al lipsei de investiții în acest domeniu, fapt ce se propune a fi remediat prin proiectul de modernizare a stadionului ”Metalul”. În perspectiva promovării activităților sportive atât la nivel local, național și chiar internațional, Municipiul Reghin își propune să devină un pol al sportului prin crearea unui teren de fotbal cu gazon sintetic pentru antrenament omologat FIFA”, se precizează în Raportul de specialitate privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici al obiectivului de investiții, document întocmit de Natalia Moldovan, contrasemnat de Dorin Gabriel Cazan, arhitectul șef al Primăriei municipiului Reghin, și avizat de Maria Precup, primarul municipiului Reghin.

Potrivit documentului, care este disponibil pe pagina web a Primăriei municipiului Reghin, pe lista investițiilor propuse a fi realizate se află schimbarea infrastructurii suprafeței de joc cu gazon sintetic, împrejmuirea perimetrală a terenului cu un gard din plasă metalică de 2 metri înălțime, construirea unei instalații electrice pentru sistem de iluminat, montarea unei instalații de nocturnă alcătuită din 4 stâlpi conici cu înălțimea de 25 de metri, amenajarea a 85 de locuri de parcare și decopertarea a circa 1.900 de metri pătrați de sol vegetal și montarea de pavaj din dale de beton pe pat de nisip, parțial înierbate.

Alex TOTH

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Prohibiția pescuitului în 2024

Distribuie Ca în multe alte domenii, și pescuitul are o legislație în vigoare, care stabilește …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.