Deputatul Vass Levente, ales vicepreședinte al CRU Politic
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 631 Vizualizări

Deputatul Vass Levente, ales vicepreședinte al CRU

Deputatul Vass Levente a fost ales, sâmbătă, 18 ianuarie 2020, vicepreședinte al Consiliului Reprezentanților Unionali (C.R.U.), cel mai înalt for de decizii politice al UDMR.

 

Din punctul meu de vedere, rolul Consiliului Reprezentanţilor Unionali, un for profesional şi politic foarte important, este acela de a garanta democraţia în cadrul UDMR”, a declarat deputatul Vass Levente.

De altfel, activitatea lui Vass în cadrul Consiliului Reprezentanților Unionali a început din anul 1998, când a devenit membru al Consiliului Reprezentanților Unionali în calitate de președinte al Asociației Studenților Maghiari din Târgu Mureș.

În anul 2011, a primit cel de-al treilea mandat din partea comunității maghiare, în calitate de candidat pentru Primăria Municipiului Târgu Mureș.

Conform unei postări pe pagina de facebook, Vass Levente le-a mulțumit președintelui UDMR, Kelemen Hunor, colegilor de grup și de platformă, tuturor prietenilor și, nu în ultimul rând, membrilor C.R.U. din județul Mureș pentru sprijinul unanim.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE