”Școli curate” recrutează elevi – ambasadori pentru județul Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 318 Vizualizări

”Școli curate” recrutează elevi – ambasadori pentru județul Mureș

Reprezentanții ”Școli curate”, proiect derulat de Societatea Academică din România, recrutează elevi – ambasadori din județele Bacău, Cluj, Mureș, Timiș și Vâlcea dornici să se alăture inițiativei care își propune să modernizeze educația din școlile și liceele din România.

Buna guvernare în școli și licee, obiectiv principal

Fiecare echipă județeană de elevi – ambasadori va fi alcătuită din cinci persoane.

”Ești elev în Timiș, Cluj, Vâlcea, Mureș sau Bacău și crezi că școala ta poate fi altfel? Vrei ca învățământul local să fie mai bine finanțat? Ți-ar plăcea ca cei care răspund de educație să fie mai responsabili? Ești de părere că generația tânără poate avea un cuvânt de spus? Dacă răspunsurile la aceste întrebări sunt da, atunci locul tău este alături de noi în echipa ”Școli curate”. În contextul noii ediții a proiectul nostru de acțiune locală în domeniul educației, căutăm elevi – ambasadori ai bunei guvernări în școli și licee, câte cinci pentru fiecare județ: Timiș, Cluj, Vâlcea, Mureș și Bacău”, se menționează într-un comunicat de presă transmis de echipa ”Școli curate”.

Elevii interesați sunt rugați să completeze un formular, până la data de 31 ianuarie, document disponibil la următoarea adresă web: http://www.romaniacurata.ro/esti-elev-vrei-schimbare-in-educatie-ambasadori-buna-guvernare-scoli-licee/?fbclid=IwAR1AYeeSaPoMrIuqcYaAD-v7tSEFb7xploVPDOSNuqQzI04mWKCaqxqR5ow .

”Menționăm că selecția va fi realizată în așa fel încât să acopere atât mediul urban, cât și mediul rural din toate cele cinci județe”, se mai precizează în comunicat.

De ce să te alături proiectului?
– Vei lucra cu o echipă dinamică, tânără, dar și cu experiență, care te va primi cu brațele deschise;
– Vei fi voluntar al celui mai vechi și apreciat think-thank din România;
– Vei lua parte la o sesiune aplicată de training, cu invitați speciali, care va avea loc între 27 februarie și 1 martie, cu toate cheltuielile asigurate;
– Vei dobândi abilități și cunoștințe la care nu ai acces prin ceea ce faci la școală;
– Vei avea parte tot timpul de suport, formare continuă, mentorat și sprijin;
– Lunar te vom ajuta să publici articole remunerate pe România Curată, cel mai urmărit site din domeniul ONG din România, acestea urmând să vizeze învățământul local și activitățile tale;

– Vei avea o contribuție în schimbarea educației din comunitatea ta, cu un impact ireversibil pentru colegii tăi de generație și nu numai.
(Redacția)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE